Wat doet ZON Doesburg?

Zakelijk Ondernemers Netwerk Doesburg bestaat uit leden met een eigen bedrijf, woonachtig in of met hun bedrijf gevestigd in Doesburg. Bekijk hier de promofilm.

ZON Doesburg geeft ruimte tot netwerken, brengt kennis samen, laat ondernemers van elkaars kennis profiteren en bundelt deze kennis om zo een bijdrage te kunnen leveren aan de realisatie van sociaal-maatschappelijke doelen binnen Doesburg.

Verbondenheid met Doesburg vormt de gemeenschappelijke deler.  Leden dragen Doesburg een warm hart toe en zetten zich graag in voor projecten met een sociaal-maatschappelijk karakter.

Leden zijn woonachtig in Doesburg of hebben hun bedrijf gevestigd in Doesburg.

Eens per maand (10x per jaar) organiseren we een kennisavond, waar we de kennis van de individuele leden, dan wel van aansprekende gasten te berde brengen.

Voor deze kennisavonden is een speciale commissie belast met de organisatie en het continu oprakelen van nieuwe verfrissende en sprankelende ideeën voor deze avonden.

De kennisavond vindt elke 4e donderdag van de maand plaats vanaf 20.00 uur met uitzondering van de maanden juli en augustus.