Online Escaperoom

Tijdens de online bijeenkomst van 24 februari heeft onze wethouder Arthur Boone ons meegenomen in zijn portefeuille Economie. Een indrukwekkend overzicht van alle lopende projecten in Doesburg. Vanaf 20.45 werden we in groepjes verdeeld over zogenaamde “BreakOutRooms” en uitgedaagd om binnen de tijd te ontsnappen. Helaas is het niemand gelukt maar er was wel een duidelijke winnaar qua punten. Super professioneel georganiseerd en leuk om te doen als alternatief in deze Coronatijd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>