Nadine Foundation

Op donderdag 21 oktober was Jacques Beemsterboer te gast als spreker over de Nadine Foundation. Deze stichting is opgericht na de moord op zijn dochter Nadine en zet zich in tegen zinloos geweld. Hij gaat o.a. gevangenissen af met zijn verhaal en spreekt heel veel daders van geweldsmisdrijven om hen bewust te maken van de impact van geweld. Een aangrijpend verhaal met een mooi doel als Doesburgse stichting waar wij als ZON een financiƫle bijdrage aan hebben gegeven.

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>