Ondernemerscafe op donderdag 24 november

Op donderdag 24 november heeft ZON Doesburg het ondernemerscafe in het Arsenaal te Doesburg georganiseerd. Op persoonlijke uitnodiging waren er maar liefst 22 collega ondernemers uitgenodigd, een geweldige opkomst. Na een korte introductie en kennismaking, werden de aanwezigen in 4 groepen gedeeld voor verschillende workshops. In de filmzaal werd een interactieve presentatie over cybercrime georganiseerd en daarnaast waren er sessies over vitaliteit, personeel en je bedrijf en ondernemen in chaos. Veel van de aanwezigen waren zo enthousiast dat ze ondertussen besloten hebben om lid te worden van ons ondernemers netwerk.

Sfeerimpressie:

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>