ZON Doesburg trapt 2023 af

Op donderdag 2 februari trapte ZON Doesburg 2023 af met een bijeenkomst in Stadshotel Doesburg. De avond stond in het teken van kennismaken. Sinds het ondernemerscafé in november verwelkomden we 7 nieuwe leden. Aan de hand van een zelf gekozen kaart met een plaatje deelden we ons ondernemersdoel voor 2023 en vertelden we over ons bedrijf.

Ook werden de financiën formeel vastgesteld van 2022 en het contributiebedrag voor 2023. Ron zal het bestuur komen versterken in dit jaar vooruitlopend op aftreden van voorzitter Egbert aan het eind van het jaar.

Tenslotte stelden we samen het jaarprogramma vast voor 2023. Elke eerste donderdag van de maand komen we bij elkaar. De avond wordt georganiseerd door een twee- of drietal leden. Een mooi gevarieerd programma, binnenkort op de website te zien.

We kijken terug op een mooie avond met elkaar en kijken uit naar een ZONnig 2023.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>